Region: województwo zachodniopomorskie
Główne obowiązki:
- Uzupełnianie bufetu i dbanie o jego ekspozycję,
- Przygotowywanie i sprzątanie sali śniadaniowej,
- Przygotowywanie i sprzątanie sali konferencyjnej oraz przerw kawowych,
- Zmywanie naczyń i pomoc w drobnych pracach kuchnnych,
- Szybkie reagowanie na uwagi gości oraz rozwiązywanie ewentualnych problemów w sposób gwarantujący pełną satysfakcję gości,
- Dbałość o wizerunek ośrodka wczasowego.
Wymagania:
- Wysoka kultura osobista,
- Komunikatywność i umiejętność nawiązywania relacji,
- Optymizm, sumienność i zaangażowanie,
- Umiejętność pracy w zespole i pod presją czasu,
- Dyspozycyjność oraz gotowość do pracy w systemie zmianowym,
- Mile widziana znajomość języka obcego,
- Mile widziane doświadczenie w pracy na stanowisku kelner/barman,
- Aktualna książeczka zdrowia dla celów sanitarno – epidemiologicznych.
- Znajomość języka polskiego
Oferujemy:
- Możliwość budowania swojej ścieżki rozwoju w dynamicznie rozwijającej się firmie,
- Osobom, które są w pełni dyspozycyjne do podjęcia pracy w pełnym wymiarze czasu pracy oferujemy umowę o pracę,
- Kandydatom, którzy gotowi są do podjęcia pracy dorywczej proponujemy umowę zlecenie,
- Stabilne warunki zatrudnienia.
- Zakwaterowanie i posiłek w czasie wykonywanej pracy
Więcej informacji można uzyskać pod nr tel. 512 105 327 lub mailowo: wojciech.truszkowski@cul.com.pl
Do głównych zadań będzie należeć:
- nadzór i koordynacja zabezpieczenia i planowania przeglądów, konserwacji i napraw bieżących sprzętu
- drobne prace hydrauliczne
- usuwanie awarii instalacji wodno-kanalizacyjnych i elektrycznych
- drobne prace remontowe i konserwatorskie
Od kandydatów oczekujemy:
- wykształcenie zawodowe
- prawo jazdy
- posiadanie ważnego zaświadczenia kwalifikacyjnego w zakresie eksploatacji urządzeń elektrycznych 1Kw lub gotowość i brak przeciwskazań do jego uzyskania
- mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku
Oferujemy:
- Umowa o pracę
Więcej informacji można uzyskać pod nr tel. 512 105 327 lub mailowo: wojciech.truszkowski@cul.com.pl
Region: zachodniopomorskie
Oczekiwania wobec kandydatów:
- Doświadczenie na stanowisku kucharza mile widziane,
- Umiejętność pracy w zespole,
- Znajomość systemów kontroli jakości i czystości (HACCP) mile widziana,
- Aktualna książeczka zdrowia do celów sanitarno – epidemiologicznych,
- Dyspozycyjność i umiejętność pracy pod presją czasu,
- Znajomość języka polskiego w stopniu podstawowym
Najważniejsze obowiązki:
- Przygotowanie potraw i dań zgodnie z obowiązującymi standardami i recepturami,
- Estetyczne i prawidłowe prezentowanie potraw i dań,
- Przestrzeganie norm i standardów HACCP,
- Dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności i sprzętu.
Oferujemy:
- Pracę w sezonie letnim w ośrodku oddalonym 50 m od morza,
- Dobre wynagrodzenie,
- Umowa zlecenie,
- Zakwaterowanie i posiłek w czasie wykonywanej pracy.
Więcej informacji można uzyskać pod nr tel. 512 105 327 lub mailowo: wojciech.truszkowski@cul.com.pl
Wszystkie aplikacje należy wysyłać na adres: kadry@cul.com.pl
Zainteresowane osoby prosimy o zawarcie w CV klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (tj. Dz. U. z 2014 r. poz. 1182, 1662)”.
Zastrzegamy sobie prawo do kontaktu z wybranymi kandydatami.